Az előszoba bútorainak sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget. Csak legyen hová felakasztani a kabátokat, legyen helye a táskáknak és a cipőknek, a többi nem fontos, hiszen úgyis továbbmegyünk a lakás többi helyiségébe. Pedig az előszoba nagyon is számít, hiszen nem csak mi látjuk: a vendégek ezt pillantják meg először, és mindenki az első benyomásból ítél.

Az előszobák többsége kicsi, szűkös, és néha még szabálytalan alakú is, ezért nehéz berendezni, de az egyedi bútorok gyártása megoldást jelent erre a problémára. A helyiség adottságaihoz passzoló előszobabútorokkal megoldható a ruhák, cipők és egyéb tárgyak tárolása, sőt, ha szükséges, az előszobában rengeteg plusz tárolót is ki lehet alakítani, ráadásul mindezt a lakás stílusához igazítva. Lehet letisztult, vagy díszített, neobarokk, vagy minimalista, a végeredmény csak a megrendelő ízlésén és igényein múlik!

Ha egyedi előszobabútorra lenne szüksége, ossza meg velünk elképzeléseit, és mi a lehető legjobb minőségben legyártjuk azt, sőt, ki is szállítjuk, és ha szükséges, be is szereljük! Kérdése lenne az egyedi bútorok készítésével kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Milyen az ideális előszobabútor?

Milyen az ideális előszobabútor?Egy otthon minden szobájának és helyiségének megvan a maga kijelölt funkciója. A konyhában főzünk, a nappaliban társas tevékenységeket végzünk, az előszobából indulunk, illetve ide érkezünk meg. A különböző helyiségeket tehát elsősorban a funkciójuk szerint kell berendezni, de ezt úgy tehetjük meg, hogy közben a stílusnak is figyelmet szentelünk.

Hogyan érdemes tehát berendezni egy előszobát, és milyen előszobabútorral érdemes megtölteni, ha a funkció alapján válogatunk? Ha szerencsések vagyunk, és tágas előszoba áll a rendelkezésünkre, akkor szinte nincsenek is megkötések. Kerülhet bele szekrényes és akasztós előszobabútor is, vagy akár mindkettő. Jól jön egy pad, ülőke, vagy puff is, hogy kényelmesen fel lehessen húzni a cipőt készülődés közben. Érdemes egy cipőtartó szekrényt, komódot, vagy akár kisasztalt is a fal mellé állítani, olyan előszobabútort, aminek van szabad felülete; ide lehet pakolni az olyan apróságokat, mint a lakáskulcs, kocsikulcs, illetve a dekorációs elemeket. Hagyjunk helyet az esernyőknek, az egyéb, szezonális kiegészítőknek. Egy nagyméretű tükör is hálás darab az előszoba berendezésének részeként.

Ha viszont az előszoba kisebb, talpalatnyi helyiség, akkor ne zsúfoljuk tele, törekedjünk a legszükségesebb elemek beszerzésére, és hagyjuk meg lehetőség szerint szellősnek. A világos színekkel javíthatunk optikailag a tér nagyságán.

Az előszobabútorok összeválogatásakor nem árt olyan praktikus szempontokat figyelembe venni, mint amilyen például a tartósság. Az előszobabútor legyen könnyen tisztítható, az anyag tartós és kopásálló, hogy hosszú távon tudja ellátni a feladatát.

Ezután már csak azt kell eldönteni, hogy milyen stílusú, színvilágú előszobabútort szeretnénk. Az előszoba a legelső hely, amit a vendégek meglátnak a lakásból, ezért nem mindegy, hogy milyen előszobabútorok vannak benne. A többi szobával harmonizáló stílusban igyekezzünk berendezni.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, hogy megrendelhesse új előszobabútorait!