A fürdőszobák berendezésénél a legfontosabb tényező az optimális helykihasználás, de a megfelelő kialakításról sem szabad elfeledkezni. A nedves helyiségekben a bútorok az átlagosnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, így a felületkezelés minősége gyakorlatilag meghatározza a berendezés időtállóságát!

A nedvesedés könnyedén tönkreteszi a fát, mert elősegíti a penész kialakulását és a korhadást. A fürdőszobabútorok esetében épp ezért különösen fontos a fa védelme. A tömör fánál ez valamivel egyszerűbb, de a laminált bútorok esetében már jóval nehezebb elérni a tökéletes vízzárást. Ha a forgácslap megszívja magát vízzel, akkor felpúposodik, az élfóliák leválhatnak, és le lehet cserélni a komplett bútorzatot, ráadásul ez akár a levegő magasabb páratartalmától is bekövetkezhet! Az egyedi bútorok gyártásakor épp ezért kiemelt figyelmet fordítunk az élzárásra és az optimális helykihasználásra is!

Ha egyedi fürdőszobabútorra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosítjuk Önnek a fürdőszobájához tökéletesen illeszkedő, tartós és minőségi berendezést!