A konyha nem csak főzésre szolgál: a családi és társasági élet színtere is, ráadásul a legtöbb időnket ott töltjük, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a konyhabútor.

Az ideális konyhában minden megtalálható, amire szükségünk van, a lakberendezési áruházak kínálatában viszont többnyire nem veszik figyelembe az egyedi igényeket, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy minden konyha más és más kialakítással, illetve méretekkel rendelkezik. Az ideális konyha tehát leginkább egyedi bútorokkal valósítható meg, hiszen így a helyiség méreteihez és adottságaihoz leginkább passzoló és minden fontos funkcióval rendelkező bútorzat lesz a végeredmény! A konyha felmérése után a megrendelő igényeinek maximális figyelembevételével tervezzük meg a tökéletes konyhabútort, majd ki is szállítjuk és szakszerűen be is építjük, hiszen csak így biztosítható, hogy a végeredmény tartós és biztonságos legyen!

Ha egyedi konyhabútort szeretne készíttetni, forduljon hozzánk bizalommal! Tekintse meg referenciáinkat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Rusztikus stílusú konyhabútorról álmodik? Megvalósítjuk elképzeléseit!

Mindenkinek megvan a maga elképzelése arról, hogy milyen is lenne az álomkonyhája. Hol készíti a reggeli rántottát, milyen konyhabútorba pakolja be az új edényeit, melyik színárnyalatból rendeli meg a konyhához passzoló kiegészítőket. A konyha stílusa meghatározó, különösen, ha valaki egyedileg gyártott konyhabútorokat is szeretne hozzá rendelni. Mindegyiknek megvannak a maga jellegzetes stílusjegyei, a visszafogott, modern, a romantikus vagy a vidékies, rusztikus konyhának egyaránt.

Sokan döntenek a rusztikus konyha kialakítása mellett. Ez egy olyan stílus, ami keresetlen egyszerűségével, natúr természetközeliségével szimpatikussá válik azok körében, akik a rideg kimértség vagy az olvadozó érzelmek helyett a családias hangulatot részesítik előnyben.

A rusztikus konyhabútornak is megvannak a maga stíluselemei, amik mással nem összetéveszthetőek. Az ilyen jellegű konyhabútorok általában valódi, nemes faanyagból készülnek, mint például bükk, tölgy vagy dió. Nagyszerűen illik a közös főzések, a családi események helyszínéül, így a nagy konyhasziget, széles konyhapult is helyet kaphat. A bútorelemek felületét gyakran kezelik, például pácolják, lakkozzák, antikolják, hogy régies hatást keltsenek. A díszítéseket tekintve lehet üvegezett a konyhabútor, kerülhetnek rá karakteresebb fogantyúk, rézből, kerámiából, kovácsoltvasból. Ehhez a stílushoz a visszafogott árnyalatok illenek, a napszítta színek, nem pedig a harsány megoldások. A fehér vagy a világos színek mellett érdemes meghagyni a fafelületeket a maguk természetes színeiben is.

Szeretne rusztikus konyhát kialakítani az otthonában? Kérje tapasztalt szakemberek segítségét ehhez a feladathoz és elégedett lehet az eredménnyel hosszú távon is! Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk megvalósítani az elképzeléseit! Rusztikus konyhabútorok elkészítésében is van tapasztalatunk! Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot egyedi konyhabútor készítésre vagy tekintse meg kész termékeinket!

Rusztikus stílusú konyhabútor

A konyhabútorok esetében soha ne kössön kompromisszumot!

A konyhabútorok kapcsán igazán gazdag kínálatból válogathatnak a vásárlók a szériagyártott típusokat illetően, azonban ebből a választékból sokan nem találják meg azt a berendezést, ami valójában megfelel elképzeléseiknek vagy otthonuk kialakításának. Fontos, hogy a konyhabútorokkal kapcsolatban sose kössön kompromisszumot, ha nem találja a megfelelő berendezést, válassza az egyedi bútor készítést!

Az emberek mindig úgy szeretnének konyhabútort vásárolni, hogy hosszú éveken át jó szolgálatot tegyen a berendezés, így már csak ebből a szempontból sem szabad olyan berendezés mellett dönteni, ami nem felel meg maradéktalanul az elvárásoknak. Nemcsak a jövőre nézve helyezze előtérbe igényeit, hanem a hétköznapok megkönnyítésének érdekében is. Nincs annál bosszantóbb, amikor egy konyhában semminek sincs meg a helye, szűkös tárolási hely áll rendelkezésre, ami megnehezíti a mindennapi teendőket.

A hétköznapok sokkal egyszerűbbek egy olyan konyhabútorral, amivel kapcsolatban nem kellett kompromisszumot kötnie! Ha Ön is szeretne álmai konyhabútorához hozzájutni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A konyhabútorok esetében soha ne kössön kompromisszumot!

Legyen a konyhabútor is az otthona stílusának a része!

Egy lakásban akkor is van konyha, ha azt a tulajdonosai nem gyakran használják. A konyha az enteriőr része, és mint ilyen, nagyszerűen alakítható, formálható úgy, hogy kiegészítse a ház, vagy lakás többi szobáját. Miért ne lehetne tehát a konyha is egy olyan stílusos, dizájnos helyiség, mint például a nappali, vagy a hálószoba?

A konyhabútorokat egyedi tervek alapján is le lehet gyártatni, ezzel pedig nemcsak a megrendelő otthona lesz egyedibb, de egyúttal az értékét is emeli vele. Ha azt tervezi, hogy átépítteti, felújítja konyháját, és új konyhabútorokat vásárolna, akkor keressen meg minket bizalommal!

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik egyedi bútorok gyártásában, köztük pedig konyhabútorok készítésében. Örömmel segítünk Önnek is olyan konyhát kialakítani, ami nem csupán egy főzésre és sütésre alkalmas helyiség, de szerves részét képezi az egész otthona stílusának is.

Amennyiben érdekli ajánlatunk az egyedi bútorok, illetve a konyhabútorok gyártásával kapcsolatban, elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot tőlünk!

konyhabútor