Milyen szempontokra érdemes figyelni a konyhabútor tervezése során?

Milyen szempontokra érdemes figyelni a konyhabútor tervezése során?

Egy egyedi igények alapján legyártott konyhabútor igazi ajándék a megrendelő számára. Azonban ahhoz, hogy ez valóban teljesüljön, és hosszú éveken át megkönnyítse a mindennapokat a konyhában egy praktikus elrendezésű berendezés, elengedhetetlen, hogy a tervezésnél bizonyos szempontoknak kiemelt figyelmet szenteljen az ügyfél.

A konyhabútorok kapcsán a szakemberek nem győzik hangsúlyozni a pontos méreteket. Sokan azért választják az egyedi berendezésgyártás opcióját a konyhabútorukat illetően, mert a kereskedésekben kapható, szériagyártott berendezések egyáltalán nem illeszkednek az adott helyiség méreteihez. Bizonyos szituációkban a szériagyártott konyhabútorok szinte elvesznek a hatalmas térben, ezzel szemben az egyedileg legyártott berendezések a helyiség minden szegletét be fogják tölteni, így egyúttal arra is számíthat a megrendelő, hogy elegendő hely áll rendelkezésre majd a konyhai eszközök tárolásához. Mindezek megvalósításához pontos méretek kellenek!

Az egyedi konyhabútor tervezésekor figyeljen oda az alapanyagok felhasználására is. Érdemes olyan anyag mellett döntenie, ami hosszú távú megoldást kínál a berendezés kapcsán és rendkívül magas ellenálló képességgel rendelkezik. Így nemcsak jelentős összeget megspórolhat, hanem akár egy több generációt kiszolgáló konyhabútor tulajdonosává válhat.

Végül, de nem utolsó sorban a konyhabútor kialakítására is fontos odafigyelni. Ebben az esetben előzetesen mérje fel, hogy milyen konyhai eszközök, berendezések, milyen mennyiségben állnak rendelkezésére, hiszen ezek függvénye a szekrények, fiókok, polcok aránya. Törekedjen inkább a minél több tárolási lehetőségre, hiszen előbb vagy utóbb az üres felületek is kihasználásra kerülnek.

Legyen Ön is tulajdonosa egy praktikus és időtálló konyhabútornak! Az egyedi igények alapján történő gyártáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Az ügyfélközpontú és színvonalas szolgáltatást garantáljuk megrendelőink számára!