konyhabútor

Minden, amit a konyhabútor elrendezéséről tudni érdemes

Otthonunk kialakításában fontos szerepet játszik a konyhabútor, különösen, ha szeretünk sokat tevékenykedni a helyiségben. Fontos, hogy a tervezésekor odafigyeljünk arra, hogy praktikus, szép, és jól kihasználható legyen egyben. Ez hogyan lehetséges? Megfelelő elrendezéssel!

Általában a legkisebb konyhák jelentik a legnagyobb kihívást, hiszen itt egy kicsit össze kell sűríteni mindent. Keskeny konyhába csak az egysoros elrendezés jöhet szóba, hogy maradjon elég hely a közlekedésre is. Ha van tér, és szeretnénk egy étkezőasztalt is a helyiségbe, akkor ideális választás az L-alakú konyhabútor. Ha bőven áll rendelkezésünkre hely, akkor gondolkozzunk el az U-alakún! Így nagy tároló résszel számolhatunk, és középen akár konyhaszigetet is kialakíthatunk. Ez nagyon praktikus, mert innen a helyiség minden pontja könnyen elérhető, és egyszerűen elvégezhetjük az előkészületeket a főzéshez.

Új konyhabútort szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, mi megtervezzük és elkészítjük álmai berendezését!