A szekrénysorok főleg a kisebb otthonokban elterjedtek, hiszen rengeteg tárolóhelyet biztosítanak viszonylag kis hely elfoglalásával. Kialakításuk miatt azonban meghatározzák az egész helyiség hangulatát, ezért esetükben rendkívüli fontossággal bír a külcsín!

Az átlagos szekrénysor többféle kialakítású szekrényből és polcokból áll, és az esetek többségében nem tökéletes. Mindenkinek mások az igényei: van, akinek több könyvespolcra lenne szüksége, van, aki inkább a minél több zárható szekrényre voksol, és van, akinek a vitrin elengedhetetlen. Az előregyártott szekrénysorok nagy többsége nem alakítható személyre szabottan, ráadásul a formaterv sem felel meg feltétlenül mindenki ízlésének. Az egyedi bútorgyártás megoldást kínál erre a helyzetre is, hiszen a megfelelő kialakítású, színű és méretű szekrénysort kaphatjuk meg, így nem szükséges kompromisszumot kötni!

Ha egyedi szekrénysorra lenne szüksége, akkor nem kell mást tennie, mint megosztani velünk elképzeléseit és igényeit. A bútort a lehető legkiválóbb minőségben legyártjuk Önnek, és házhoz is szállítjuk. Ha kérdése lenne, tegye fel nekünk elérhetőségeinken!

Egyedi szekrénysor az otthonába az Ön ötletei alapján!

szekrénysor Egy otthonnal hosszú távra tervez az ember, ez egyértelmű. Olyan helyet szeretne magának teremteni, ahol szívesen tölt időt, ami kedves, otthonos, de közben praktikus is, és az egyedi igényeinek megfelelően van berendezve. Aki valóban arra törekszik, hogy ezt megvalósítsa, annak az egyedi bútorok gyártását ajánljuk a figyelmébe.

Az egyediség olyan lakberendezési tárgyak esetében kap nagy hangsúlyt, amiket nem elsősorban esztétikai céllal választunk. Ilyen például a szekrénysor is. A szekrénysorok egy lakás, illetve ház alapvető tárolói közé tartoznak, amikbe a ruhaneműket teszik a tulajdonosok. Kinek kevesebb van, kinek több, de egy egyedileg tervezett szekrénysorral már úgy tudja rendszerezni és tárolni a ruháit az ember, ahogyan neki tetszik. Sok, standard bútorban nincsenek meg olyan különleges kiegészítők, amik egy egyedi szekrénysorban meglehetnek. Minden vásárló eldöntheti, hogy milyen méretben, milyen külsővel szeretne szekrénysort rendelni. Ez még csak a jéghegy csúcsa. Az igazi kérdés az, hogy a szekrény belső tere, annak részletei hogyan legyenek megtervezve.

Az üres, csupán vállfakarnist tartalmazó szekrényekben nincs túl sok fantázia. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, Ön dönthet, hogy még mi legyen a szekrényében. Nyugodtan engedje el a fantáziáját! Rekeszek, fiókok, kihúzható polcok mind helyet kaphatnak kreatív, helytakarékos elrendezésben. Ennek köszönhetően egy jól megtervezett szekrénysorban akár a cipők, a kiegészítők is helyet kaphatnak, így egyszerre több bútordarab funkcióját is be tudja tölteni. Tárolja ruháit átlátható, helytakarékos, kreatív módon, anélkül, hogy sérülnének, gyűrődnének! Ehhez egy egyedileg megtervezett szekrénysorra lesz csak szüksége!

Forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet a tevékenységünkről, illetve szolgáltatásainkról! Nagyon szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást egyedi bútor tervezésével kapcsolatban, illetve készítünk személyre szabott árajánlatot minden érdeklődőnek!